Termékek Menü

Szomor húsüzem

Bemutatkozunk

szomor-logo

Egyediségünk titka, hogy kézműves termékeinkben az állatok által legelt első fűszáltól az utolsó szem fűszerig, minden tiszta, egészséges környezetből származik. Így tudjuk garantálni, hogy a kiváló minőségű hús zamatát Ön a kolbászban, a szalámiban és minden más termékünkben is érezhesse.

Húsüzemünket 2010-ben hoztuk létre, de szürke marhák tartásával már 1989 óta foglalkozunk. Állataink – ma már nem csak szürke marhák, hanem bivalyok és mangalicák is – a Kiskunsági Nemzeti Parkban nevelkednek szabadban, vegyszermentes környezetben. Táplálékukat a pusztai füvek alkotják, így húsuk finom, telt ízű és rendkívül zamatos. Fontos számunkra, hogy mindez a belőlük készült termékben is megmaradjon. Ezért döntöttünk úgy, hogy állataink húsát magunk dolgozzuk fel.

A minőséget Kovács Tamás szalámi mester garantálja, aki hatalmas szakmai tudás birtokában és szenvedéllyel készíti el termékeinket.

Fedezze fel Ön is a minőségi húsok valódi ízeit!

Kovács Tamás, az üzem szalámi mestere

 

„Mi csak egészséges ételeket adunk ki a kezünkből. Számomra fontos, hogy a nálunk feldolgozott állatok természetvédelmi területen, jólétben nevelkednek.”

Kovács Tamás a Szomor Húsüzem szalámi mestere. Ő irányította az üzem felépítését, ma pedig ő felügyeli a teljes gyártási folyamatot. 15 éve dolgozik hentesként. Tudását korábban a Herz és a Pick Szalámigyárban tökéletesítette. Tamás nem csak készítője, hanem lelkes fogyasztója is a termékeinek. Mindig az a kedvence, amellyel éppen dolgozik, vagy kísérletezik. A gyártás egész folyamatát végigkíséri, az állatok nevelésétől a csomagolásig. Akkor nyugodt, ha a folyamat minden része olyan, amilyennek szerinte lennie kell!

„Nálunk a szalámiban a hátszín, bélszín és a lábszár kivételével minden benne van: a comb, a lapocka, és a nyak. Nem nyesedékhúsból dolgozunk, és ez meg is látszik a termékeink állományában és kinézetében. A feladatom azért is különleges, mert nem tudok még egy helyet az országban, ahol színtiszta szürkemarha-húst használnak. Büszke vagyok arra, hogy tőlünk csak egészséges és jóízű prémium termékek kerülnek a fogyasztókhoz.”

http://szomordezso.eu/Okofarm

Rendezés: