Termékek Menü

Bio Bivaly

Bivaly hús

Még alig száz évvel ezelőtt is fontos igavonó háziállatunk volt a bivaly, manapság szinte csak természetvédelmi területeken lehet találkozni velük. Húsa sötét vörösesbarna, durva rostú, porhanyós. Több foszfor és vas van benne, mint a marhahúsban. A bivaly ősrégi magyar állatfaj. Első említése a XI. századból származik. Ezen az oldalon ezt a gyönyörű, félelmetes erejű állatot fogjuk bemutatni      Forrás

Származási hely: Fertő-Hanság Nemzeti Park

 

Rendezés:
Nézet:
Értesítés kérek ha elérhető
4.000 Ft
Értesítés kérek ha elérhető
5.700 Ft
Értesítés kérek ha elérhető
850 Ft
Értesítés kérek ha elérhető
1.900 Ft
Értesítés kérek ha elérhető
3.500 Ft
Értesítés kérek ha elérhető
6.800 Ft
Értesítés kérek ha elérhető
1.400 Ft